Az elmúlt években számtalan kérdés futott be hozzánk telefonon és emailen a mobilgumis defektjavítással és felnijavítással kapcsolatban. Mostani írásunkban ezeket egy csokorba gyűjtöttük és megválaszoljuk.

Mi a mobil defektjavítás?

A mobilgumisok nagy előnye a fix helyű gumiszervizekkel szemben, hogy a műhely a furgonunkban van, és bárhova képesek vagyunk elmenni, ahol szükség van a szolgáltatásainkra. A mobil defektjavítás során a helyszínen orvosoljuk a problémát.

Hol lehet végrehajtani a mobil defektjavítást?

A mobilitásunknak köszönhetően, szinte bárhol. A gyakorlatban sokszor járunk ki az autópályára, közutakra, de számtalan esetben fordul elő, hogy a megrendelő otthonában végezzük el a szükséges javításokat vagy gumicserét.

Defekt esetén, ha a gumiabroncs sérülésének mértéke miatt nem javítható, mi történik?

Új és használt gumi raktárkészlettel rendelkezünk. Ezért is kérdezzük minden esetben a pontos gumiabroncs méretet, hogy ha a helyszínen derül ki a javíthatatlanság, akkor is tudunk alternatívát nyújtani, és felszerelni az ügyfél részére az új vagy használt abroncsot.

Defekt javítás “kukac”?!

Mi sosem “kukacozunk” behúzószálazunk, mivel arra nem vállalunk felelősséget! Szigorúan követjük az előírt gyári javítási folyamatokat, ezáltal gumigomba illetve tapaszolás eljárással javítunk minden esetben!

Vállalnak a helyszínen centírozást?

Természetesen igen, mivel mobilgumis autónk, teljes értékű műhelyfelszereléssel van telepítve! Ezáltal minden technikai megoldás biztosított. A szerelésen és mechanikai javításokon keresztül a centírozáson át, kerékőr leszedés, beletört csavar kiszedés és még sorolhatnánk.

Vállalnak felnijavítást?

Igen, hegesztés – görgőzés – pótlás. Igény esetén fényeztetni illetve színtereztetni is tudunk, hogy a hibátlan felnit kapják vissza az ügyfelek.

Mennyi idő a felnijavítás?

Függ a sérülés mértékétől illetve a sürgősségtől is. Ez pár órán belül is megvalósítható, de maximum 2-3napot vesz igénybe.

Mennyi időt mire a helyszínre érünk a mentéshez?

Általában 15 – 45percet vesz igényben, mivel sok tényezőtől függ, hogy éppen merre járunk, illetve a gumiabroncsot is fel kell venni a biztonság kedvéért. Természetesen ezt az időintervallumot teherautó esetében is tudjuk tartani. Mikor a telefonhívás beérkezik hozzánk, akkor tudunk mondani biztosan pontosabb időt.

Személyautó mellett tehergépjármű, kamion gumizást is vállalnak helyszínen?

Igen, kamion – teherautó – mezőgazdasági gépek-ipari gépek gumijának cseréjével és javításával is foglalkozunk.

Kis méretű kerekeket is cserélnek, javítanak? (Kerti traktor stb.)

Minden féle-fajta kerékkel megbirkózunk, a babakocsitól a repülőgépig.

Gépjármű klímázással foglalkoznak?

Igen fogunk, jelenleg várjuk a gépeknek a beszállítását, amivel minden gépjárművet fogunk tudni diagnosztizálni és szervizelni is. Mellette természetesen az utastér higiéniájával is törődünk Backtakleen kezeléssel és ózonos kezeléssel is.

Tudunk számlát adni a gumiszerelésről és egyéb mobilgumis szolgáltatásról?

Természetesen minden esetben kap az ügyfél az elvégzett munkáról munkalapot illetve megrendelő lapot. Ezek után állítjuk ki a számlát az ügyfél felé.

Gyakorlati tipp a gumiabroncsokhoz

Számtalan esetben fordul elő, hogy szükség van új kerekek felhelyezésére, a gépjárműre. Ilyenkor előre megkérdezzük, hogy milyen abroncsok vannak jelenleg a járművön. Ilyenkor jön a kérdés: „Hol tálalom a gumiabroncsról szükséges méret adatokat?”

Ezt a számsorozatot kell keresni az abroncson (jelen példával):

175/65R13 és ezt kell részünkre bediktálni. Érdemes az autó márkáját és típusát is elmondani, mert ezek alapján tudunk még jobb szolgáltatást nyújtani.

Ha Önnek mobil defektjavításra, mobil gumiszervizre van szüksége, keressen minket bátran elérhetőségeinken keresztül. Gyorsan és hatékonyan megoldjuk a problémát a helyszínen vagy akár a partner munkahelyén, otthonában is.

Alufelni vagy a lemezfelni jobb választás az autónkra?

A Csapó mobil gumiszerviz számtalan szolgáltatása mellett gyakran értékesít gumiabroncsot és felniket a gépjármű tulajdonosok részére. Sok esetben elhangzik a kérdés: alufelni vagy a lemezfelni (acélfelni) jobb választás az autónkra? Ebben az írásunkban ezekről...

Mobil defektjavítás, mobil gumiszerviz Budapest

A jó öreg főváros, Budapest! Számtalan kerület hatalmas forgalom és különböző gumi problémák az utakon. Sokan még a klasszikus telepített gumis műhelyekbe szállítják autójukat az időszakos kerékcserére vagy más gumiabroncs probléma esetén. A főváros lakói közül egyre...

Mobil defektjavítás, gumicsere földmunkagépen

A földmunkagépeknek jelentős szerepük van az alapozás, út - és vasútépítés és egyéb földmunkák elvégzése során. A fölmunkagépek egy része lánctalpas megoldással végzi a munkafolyamatokat, de egy bizonyos részük viszont gumikeréken rója a kilométereket.  Sajnos idővel...

Kamion mobil gumiszerviz

A kereskedelem folyamatos fejlődésével egyre több kamion rója az utakat napi szinten. Napjainkra a szárazföldi árufuvarozás szinte elképzelhetetlen lenne teherautók és kamionok nélkül. Azonban, ami gumiabroncson közlekedik az évek és a futott kilométerek számának...

Mobil defektjavítás, mobil gumiszerviz az M0-ás autópályán

Az elmúlt évek során számtalan esetben kérték már meg cégünket a Csapó mobil gumiszervizt, hogy segítsünk megoldani egy kerékproblémát, klasszikus defektet vagy durrdefektet az M0-ás autópályán. Hogyan történik a mobil gumiszerelés, defektjavítás, kerékcsere az M0- ás...

Mobil defektjavítás, mobil gumiszerviz az M3-as autópályán

Számtalan esetben kérik meg mobil gumiszervizünket, hogy segítsünk megoldani egy defektet, durrdefektet vagy más gumi jellegű problémát az M3-as autópályán. Hogyan történik a mobil gumiszerelés, defektjavítás az M3- as autópályán/autósztrádán? Miként látják a...

Kamion, teherautó mobil gumiszerviz, gumicsere Budapest, Pest megye

A Csapó mobil gumiszervizhez számtalan megkeresés érkezik Budapestről és a Pest megyei településekről kamion és teherautó defektjavítás, kerékcsere javítás ügyében. Számos kérdés elhangzik egy telefonbeszélgetés során, hogy miként történik egy kamion vagy teherautó...

BACKTAKLEEN klímafertőtlenítés

Az eszköz 30 másodpercig üzemel, a kezelés pedig 15-20 percet vesz igénybe. Ezalatt a fél perc alatt befújja az optimális mennyiségű gyógynövényes ködöt az autó belterébe. Az autó belső keringetése pedig 10-15 perc alatt mindenhová eljuttatja ezt az anyagot, így...