Az elmúlt években számtalan kérdés futott be hozzánk telefonon és emailen a mobilgumis defektjavítással és felnijavítással kapcsolatban. Mostani írásunkban ezeket egy csokorba gyűjtöttük és megválaszoljuk.

Mi a mobil defektjavítás?

A mobilgumisok nagy előnye a fix helyű gumiszervizekkel szemben, hogy a műhely a furgonunkban van, és bárhova képesek vagyunk elmenni, ahol szükség van a szolgáltatásainkra. A mobil defektjavítás során a helyszínen orvosoljuk a problémát.

Hol lehet végrehajtani a mobil defektjavítást?

A mobilitásunknak köszönhetően, szinte bárhol. A gyakorlatban sokszor járunk ki az autópályára, közutakra, de számtalan esetben fordul elő, hogy a megrendelő otthonában végezzük el a szükséges javításokat vagy gumicserét.

Defekt esetén, ha a gumiabroncs sérülésének mértéke miatt nem javítható, mi történik?

Új és használt gumi raktárkészlettel rendelkezünk. Ezért is kérdezzük minden esetben a pontos gumiabroncs méretet, hogy ha a helyszínen derül ki a javíthatatlanság, akkor is tudunk alternatívát nyújtani, és felszerelni az ügyfél részére az új vagy használt abroncsot.

Defekt javítás “kukac”?!

Mi sosem “kukacozunk” behúzószálazunk, mivel arra nem vállalunk felelősséget! Szigorúan követjük az előírt gyári javítási folyamatokat, ezáltal gumigomba illetve tapaszolás eljárással javítunk minden esetben!

Vállalnak a helyszínen centírozást?

Természetesen igen, mivel mobilgumis autónk, teljes értékű műhelyfelszereléssel van telepítve! Ezáltal minden technikai megoldás biztosított. A szerelésen és mechanikai javításokon keresztül a centírozáson át, kerékőr leszedés, beletört csavar kiszedés és még sorolhatnánk.

Vállalnak felnijavítást?

Igen, hegesztés – görgőzés – pótlás. Igény esetén fényeztetni illetve színtereztetni is tudunk, hogy a hibátlan felnit kapják vissza az ügyfelek.

Mennyi idő a felnijavítás?

Függ a sérülés mértékétől illetve a sürgősségtől is. Ez pár órán belül is megvalósítható, de maximum 2-3napot vesz igénybe.

Mennyi időt mire a helyszínre érünk a mentéshez?

Általában 15 – 45percet vesz igényben, mivel sok tényezőtől függ, hogy éppen merre járunk, illetve a gumiabroncsot is fel kell venni a biztonság kedvéért. Természetesen ezt az időintervallumot teherautó esetében is tudjuk tartani. Mikor a telefonhívás beérkezik hozzánk, akkor tudunk mondani biztosan pontosabb időt.

Személyautó mellett tehergépjármű, kamion gumizást is vállalnak helyszínen?

Igen, kamion – teherautó – mezőgazdasági gépek-ipari gépek gumijának cseréjével és javításával is foglalkozunk.

Kis méretű kerekeket is cserélnek, javítanak? (Kerti traktor stb.)

Minden féle-fajta kerékkel megbirkózunk, a babakocsitól a repülőgépig.

Gépjármű klímázással foglalkoznak?

Igen fogunk, jelenleg várjuk a gépeknek a beszállítását, amivel minden gépjárművet fogunk tudni diagnosztizálni és szervizelni is. Mellette természetesen az utastér higiéniájával is törődünk Backtakleen kezeléssel és ózonos kezeléssel is.

Tudunk számlát adni a gumiszerelésről és egyéb mobilgumis szolgáltatásról?

Természetesen minden esetben kap az ügyfél az elvégzett munkáról munkalapot illetve megrendelő lapot. Ezek után állítjuk ki a számlát az ügyfél felé.

Gyakorlati tipp a gumiabroncsokhoz

Számtalan esetben fordul elő, hogy szükség van új kerekek felhelyezésére, a gépjárműre. Ilyenkor előre megkérdezzük, hogy milyen abroncsok vannak jelenleg a járművön. Ilyenkor jön a kérdés: „Hol tálalom a gumiabroncsról szükséges méret adatokat?”

Ezt a számsorozatot kell keresni az abroncson (jelen példával):

175/65R13 és ezt kell részünkre bediktálni. Érdemes az autó márkáját és típusát is elmondani, mert ezek alapján tudunk még jobb szolgáltatást nyújtani.

Ha Önnek mobil defektjavításra, mobil gumiszervizre van szüksége, keressen minket bátran elérhetőségeinken keresztül. Gyorsan és hatékonyan megoldjuk a problémát a helyszínen vagy akár a partner munkahelyén, otthonában is.