Mobil defektjavítás és mobilgumis

Flotta gumiszerviz Budapest,
Pest megye, Magyarország

Egyre több vállalkozás tart fent komoly autóflottát a mindennapi feladatok elvégzése érdekében. Számtalan esetben fordul elő, hogy ezek az autók rövid időn belül igazán sok kilométert futnak különböző típusú utakon. A nagy igénybevétel a gumikat sem kíméli. A Csapó Gumi flotta gumiszerviz szolgáltatása pontosan ebben nyújt segítséget a vállalkozások részére. Kerékcsere, gumiszerelés, defektjavítás a cég telephelyén. Időt és pénzt takarítunk meg vállalkozásának!

+36 70 312 6115

Gumicsere, gumiszerviz szolgáltatások flotta autók részére a helyszinen

A nagyvállalatok mellett egyre több KKV szektorban tevékenykedő vállalkozás használ flotta autókat a mindennapi munkák során. A járművek sok esetben több száz kilométert tesznek meg havi szinten. Az autó mellett a gumik is jelentős igénybevételnek vannak kitéve. A gyakorlatban számtalanszor látjuk, hogy a flotta autókon használt gumik akár két éven belül is képesek a tapadásuknak a jelentős részét elveszíteni. Idővel elkopnak, szálhibák alakulnak ki a futófelületen, ami veszélyezteti a jármű használójának életét. A Csapó Gumiszerviz ezt a tényt figyelembe véve dolgozta ki flotta autók gumiszerelési szolgáltatását. A palettába olyan tevékenységek kerültek be, mint a kerékcsere, defektjavítás, centrírozás, gumitárolás, gumisérülések javítása és a téli és nyári gumik szezonális cseréje. Igény szerint egy nap alatt, akár 22 autót is képesek vagyunk menedzselni. A flotta autók gumiszerelése történhet nappal vagy éjszaka a cég telephelyén. Minden egyes esetben igazodunk a megrendelő igényeihez. Kérje egyénre szabott árajánlatunkat.

Mobil defektjavítás és mobilgumis

Milyen flotta autó gumiszerelési szolgáltatásokat nyújt a Csapó Gumiszerviz?

^

Flotta autó gumiszerviz a helyszínen

A Csapó gumiszerviz vállalja flotta autók részére a defekt javítást, kerékcserét, gumiszerelést, gumicserét, centrírozást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!
^

Flotta nagy teherautó gumiszerviz a helyszínen

A Csapó gumiszerviz vállalja flotta nagy teherautók részére a defekt javítást, kerékcserét, gumiszerelést, gumicserét, centrírozást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!
^

Flotta busz gumiszerviz a helyszínen

A Csapó gumiszerviz vállalja flotta buszok részére a defekt javítást, kerékcserét, gumiszerelést, gumicserét, centrírozást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!
^

Flotta kisteherautó (furgon) gumiszerviz a helyszínen

A Csapó gumiszerviz vállalja flotta kisteherautók (furgonok) részére a kerékcserét, gumiszerelést, gumicserét, centrírozást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!
^

Flotta kisbusz gumiszerviz a helyszínen

A Csapó gumiszerviz vállalja flotta kisbuszok részére a defekt javítást, kerékcserét, gumiszerelést, gumicserét, centrírozást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!
^

Flotta kamion gumiszerviz a helyszínen

A Csapó gumiszerviz vállalja flotta kamionok részére a defekt javítást, kerékcserét, gumiszerelést, gumicserét, centrírozást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!
Ha Önnek olyan gumiszerelő csapatra lenne szüksége, aki karban tartja a céges autók kerekeit, akkor keressen minket elérhetőségeinken keresztül. Gyorsan és szakszerűen orvosoljuk a felmerült problémát a helyszínen.

CSAPÓ GUMI

Iroda:
2112 Veresegyház Szadai u. 11.

Raktár:
2111 Szada Kisfaludy utca 19

Kiszolgálási helyszinek:
1152 Budapest, Szilas Pihenőhely
2100 Gödöllő, Otto Ferenc Utca

Defektjavitás

Hétfő – Vasárnap: 00:00 - 24:00

Helyszíni szolgáltatásaink:
Defektjavítás, Gumicsere, Gumiszerelés,

KAPCSOLAT

Hivjon bizalommal:

+36 70 312 6115

Általános ügyfélszolgálat: