Mobil defektjavítás és mobilgumis

Mobil gumiszerelés Budapest,
Pest megye, Magyarország

Defektet kapott? Elérkezett a szezonális gumicsere időszaka? Megsérült az autójának, motorjának, kamionjának gumija vagy felnije? A Csapó Gumi gumiszerviz mobilgumis szolgáltatásának keretén belül képes a helyszínen elvégezni a szükséges gumijavításokat bármilyen típusú járművön.

+36 70 312 6115

Gumiszerelés
a helyszinen

Minden jármű gumiabroncsáról elmondhatjuk, hogy az idő előrehaladtával öregszik annak ellenére, hogy használaton kívül vagy használatban van. Sajnos a mai napig számtalan járművön találhatunk 10 -15 éves gumikat. Egy gumi átlagos élettartama normál használat esetén, hozzávetőlegesen 6 év. Ezek után egy extrémebb időjárás esetén (pl: erősebb zivatar, jeges út) már nem tudják biztosítani a megfelelő stabilitást a járműnek. Sajnos ezzel nem szabad játszani, mert életekbe kerülhet. Mi a Csapó Gumiszerviznél vállaljuk, hogy lecseréljük vagy megjavítjuk a kereket bármilyen járművön (autó, motor, kamion, mezőgazdasági jármű) a helyszínen. Minket hívhat szezonális gumicsere esetén, defekt javítás vagy egyéb gumis probléma esetén.

Mobil defektjavítás és mobilgumis

Milyen mobilgumis szereléseket vállalunk?

^

Mobilgumis defekt javítás, szerelés a helyszínen személyi autóra

A Csapó Gumi gumiszerviz vállalja autógumik szezonális cseréjét vagy defektek javítását a helyszínen.

^

Mobilgumis defekt javítás, szerelés a helyszínen kamionokra

A Csapó Gumi gumiszerviz vállalja kamionok gumijának szezonális cseréjét vagy defektek javítását a helyszínen vagy a cég telephelyén.

^

Mobilgumis defekt javítás, gumiszerelés autópályán, autósztrádán

A Csapó Gumi gumiszerviz vállalja bármilyen típusú jármű gumiszerelését, defekt javítását Magyarország bármelyik autópályáján.

^

Mobilgumis defekt javítás, szerelés a helyszínen furgonokra, kisbuszokra

A Csapó Gumi gumiszerviz vállalja kisbuszok, furgonok gumijának szezonális cseréjét vagy defektek javítását a helyszínen vagy a cég telephelyén.

^

Mobilgumis defekt javítás, szerelés a helyszínen mezőgazdasági gépekre

A Csapó Gumi gumiszerviz vállalja mezőgazdasági gépek gumijának szezonális cseréjét vagy defektek javítását a helyszínen vagy a cég telephelyén.

Ha Önnek gumiszerelésre van szüksége, akkor keressen minket elérhetőségeinken keresztül. Gyorsan és szakszerűen orvosoljuk a felmerült problémát a helyszínen.

CSAPÓ GUMI

Iroda:
2112 Veresegyház Szadai u. 11.

Raktár:
2111 Szada Kisfaludy utca 19

Kiszolgálási helyszinek:
1152 Budapest, Szilas Pihenőhely
2100 Gödöllő, Otto Ferenc Utca

Defektjavitás

Hétfő – Vasárnap: 00:00 - 24:00

Helyszíni szolgáltatásaink:
Defektjavítás, Gumicsere, Gumiszerelés,

KAPCSOLAT

Hivjon bizalommal:

+36 70 312 6115

Általános ügyfélszolgálat: