Mobil defektjavítás és mobilgumis

Mobil gumiszerelés kamion, teherautó

A vízi, légi, vasúti fuvarozás mellett a közúti áruszállítás az egyik legfontosabb ágazat, amely segíti az áruk eljutását a feladótól a megrendelőig. Termékek sokaságát szállítják közúton keresztül kamionok, teherautók és furgonok segítségével. A határidők ebben az ágazatban is igen fontosak, ezért nagy gondot jelent, ha egy kamion vagy teherautó gumiabroncsa meghibásodik.
A mobil gumiszerelés elnevezésű szolgáltatás ebben nyújt segítséget.

+36 70 312 6115

Gumiszerviz szolgáltatások kamionon, teherautón
a helyszinen

Az elmúlt években a Csapó Gumiszerviz menedzsmentje folyamatosan figyelemmel kísérte a különböző iparágakban tevékenykedő járművek használatát. A gyakorlati tapasztalataink az mutatták, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a mobilgumis szolgáltatásokra a kamionok és teherautók esetében. Számunkra ez adta az ötletet, hogy életre hívjuk a gumiszerelést nagyobb teherautókra és kamionokra a helyszínen. A szükséges géppark beszerzésével napjainkra már jó néhány járművön segítettünk az utak mentén. Ezen mobilgumis szolgáltatásunk Budapest, Pest megye, Magyarország összes útján, autópályáján és autósztrádáján elérhető. Ha Önnek problémái adódtak kamionján vagy teherautóján a gumikkal, kerekekkel, akkor keressen minket elérhetőségeinken keresztül. Gyorsan orvosoljuk a problémát a helyszínen.

Mobil defektjavítás és mobilgumis

Milyen kamionokon,
teherautókon vállalja
a gumiszerelését, javitását
a Csapó Gumiszerviz?

Mobilgumis szolgáltatásunk keretén belül az alábbi jármű típusok gumiabroncsának javítását, cseréjét vállaljuk:
^

Kamion

^

Fél pótkocsi

^

Tréler

^

Teherautó

^

B-pótkocsi

Ha Önnek olyan gumiszerelő csapatra lenne szüksége, aki képes a helyszínen is javítani, cserélni a teherautóján, kamionján, pótkocsiján a kerekeit, gumiabroncsait, keressen minket bátran az elérhetőségeinken keresztül. Márkától függetlenül képesek vagyunk gyorsan és szakszerűen orvosolni a felmerült problémát a helyszínen.

CSAPÓ GUMI

Iroda:
2112 Veresegyház Szadai u. 11.

Raktár:
2111 Szada Kisfaludy utca 19

Kiszolgálási helyszinek:
1152 Budapest, Szilas Pihenőhely
2100 Gödöllő, Otto Ferenc Utca

Defektjavitás

Hétfő – Vasárnap: 00:00 - 24:00

Helyszíni szolgáltatásaink:
Defektjavítás, Gumicsere, Gumiszerelés,

KAPCSOLAT

Hivjon bizalommal:

+36 70 312 6115

Általános ügyfélszolgálat: