Mobil defektjavítás és mobilgumis

Mobil gumiszerelés autópályán, autósztrádán

A magyar autópályákon, autósztrádákon jelentős forgalom halad át naponta. A klasszikus gépjárművek mellett, teherautók, kamionok, furgonok sokasága
használja ezeket az útfelületeket. Napi szinte több gumiabronccsal történik
meg, hogy az anyag elöregszik vagy egy fém törmelék kivágja a gumiabroncsot.
Ilyenkor van szükség a gyors segítségre. A mobil gumiszerelés
autópályán/autósztrádán szolgáltatás ebben segíti a jármű tulajdonosokat.

+36 70 312 6115

Mobilgumis szolgáltatások autósztrádán, autópályán

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a Csapó Gumiszerviz újabb szolgáltatással bővítette a mobligumis tevékenységének körét. A gyakorlati tapasztalataink az mutatták, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a mobilgumis szolgáltatásokra Magyarország autópályáin és sztrádáin egyaránt. Cégünk bármelyik autópályára, autósztrádára képes kiszállni a megbízó igényeihez igazodva. A cégünk telephelyeihez legközelebb eső autópályákhoz és sztrádához (M0 autópálya, M2 autópálya, M3 autósztráda) igen gyorsan képesek vagyunk kiérni, ha probléma merül fel a gumiabroncsokkal. A mobilgumis szolgáltatásaink keretén belül vállaljuk a gumiabroncsok cseréjét centrírozással és a defektek javítását is. Ha igény mutatkozik rá, a helyszínre tudjuk szállítani a szükséges gumiabroncsokat is a cseréhez. Szolgáltatásunk egyedisége, hogy nem csak személygépkocsikat, hanem kamionokat, furgonokat, teherautókat, kisbuszokat is képesek vagyunk kiszolgálni a helyszínen. Ha Önnek problémái adódtak kamionján, személyautóján vagy teherautóján a gumikkal, kerekekkel bármelyik magyarországi autópályán, akkor keressen minket elérhetőségeinken keresztül. Gyorsan orvosoljuk a problémát a helyszínen.

Mobil defektjavítás és mobilgumis

Melyik autópályán, autósztrádán elérhető mobilgumis szolgáltatásunk?

Mobilgumis szolgáltatásunk keretén belül az alábbi főbb autópályákon és autósztrádákon vagyunk elérhetők Magyarországon:

^

M1 autósztráda

^

M2 autópálya

^

M4 autópálya

^

M5 autópálya

^

M6 autópálya

^

M7 autósztráda

Ha Önnek olyan gumiszerelő csapatra lenne szüksége, aki képes autópályán/autósztrádán is javítani, cserélni a személyautóján, teherautóján, kamionján, pótkocsiján a kerekeit, gumiabroncsait, keressen minket bátran az elérhetőségeinken keresztül. Márkától függetlenül képesek vagyunk gyorsan és szakszerűen orvosolni a felmerült problémát a helyszínen.

CSAPÓ GUMI

Iroda:
2112 Veresegyház Szadai u. 11.

Raktár:
2111 Szada Kisfaludy utca 19

Kiszolgálási helyszinek:
1152 Budapest, Szilas Pihenőhely
2100 Gödöllő, Otto Ferenc Utca

Defektjavitás

Hétfő – Vasárnap: 00:00 - 24:00

Helyszíni szolgáltatásaink:
Defektjavítás, Gumicsere, Gumiszerelés,

KAPCSOLAT

Hivjon bizalommal:

+36 70 312 6115

Általános ügyfélszolgálat: