Mobil defektjavítás és mobilgumis

Mobil gumiszerelés földmunkagépen

A földmunkagépeknek komoly szerepük van az alapozás, út – és vasútépítés és egyéb földmunkák elvégzése során. A fölmunkagépek egy jelentős része lánctalpas megoldással végzi el a feladatokat, de vannak típusok (pl: buldózer,
markológép, Bobcat, traktor, földnyeső stb.), amelyek gumikeréken küzdenek meg az elemekkel napi szinten.  Sajnos idővel ezek a gumik elkopnak, sérülnek vagy a munkálatok során defektet is kaphatnak. Ilyenkor szükség van a gyors javításra annak érdekében, hogy a jármű újra munkába tudjon állni és el tudja végezni a rá bízott feladatokat. Ebben tud segíteni a mobilgumis szolgáltatás.

+36 70 312 6115

Mobilgumis szolgáltatások földmunkagépen

Az út – és vasútépítéssel foglalkozó partnereink számos igényt fogalmaztak meg felénk az elmúlt évek során a földmunkagépek gumijavításával kapcsolatban. Ezek alapján a Csapó Gumiszerviz menedzsmentje elhatározta, hogy komolyabb beruházás kíséretében fejleszti a földmunkagépek gumiabroncsainak szereléséhez szükséges eszközöket és gépeket. Ennek lett az eredménye, hogy cégünk újabb szolgáltatással bővítette a mobligumis tevékenységének körét.  A mobil gumiszerelés földmunkagépeken néven futó szolgáltatási palettánk keretén belül a megbízóink részére képesek vagyunk a helyszínen elvégezni a gumicserét, defektjavítást olyan gépeken, mint a markológép, homlokrakodó, buldózer, kotrórakodó, földgyalu, földnyeső, rakodógép, traktor, Bobcat.  Szolgáltatásunk 0-24-ig elérhető Magyarország egész területén.

Ha az Ön munkagépein probléma adódik a kerekekkel, gumikkal, hívjon minket bizalommal elérhetőségeinken keresztül. Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött gyorsan képesek vagyunk orvosolni a problémát a helyszínen.

Mobil defektjavítás és mobilgumis

Milyen típusú földmunkagépen tudjuk javítani a gumikat, kerekeket?

Mobilgumis szolgáltatásunk keretén belül az alábbi munkagépeken vagyunk képesek a felmerült gumiabroncs problémákat megoldani:
^

Markológép

^

Buldózer

^

Földgyalu

^

Rakodógép

^

Bobcat

^

Homlokrakodó

^

Kotrórakodó

^

Földnyeső

^

Traktor

Ha Önnek olyan gumiszerelő csapatra lenne szüksége, aki képes a munkavégzés helyszínén a földmunkagép gumiabroncsait javítani, cserélni akkor keressen minket bátran az elérhetőségeinken keresztül. Márkától függetlenül képesek vagyunk gyorsan és szakszerűen orvosolni a felmerült problémát a helyszínen.

CSAPÓ GUMI

Iroda:
2112 Veresegyház Szadai u. 11.

Raktár:
2111 Szada Kisfaludy utca 19

Kiszolgálási helyszinek:
1152 Budapest, Szilas Pihenőhely
2100 Gödöllő, Otto Ferenc Utca

Defektjavitás

Hétfő – Vasárnap: 00:00 - 24:00

Helyszíni szolgáltatásaink:
Defektjavítás, Gumicsere, Gumiszerelés,

KAPCSOLAT

Hivjon bizalommal:

+36 70 312 6115

Általános ügyfélszolgálat: