A jó öreg főváros, Budapest! Számtalan kerület hatalmas forgalom és különböző gumi problémák az utakon. Sokan még a klasszikus telepített gumis műhelyekbe szállítják autójukat az időszakos kerékcserére vagy más gumiabroncs probléma esetén. A főváros lakói közül egyre többen ismerik fel a mobilgumis szolgáltatások előnyeit. Hogyan történik a mobil defektjavítás, mobil gumicsere Budapesten? Milyen szolgáltatásokat tud nyújtani egy mobilgumis vállalkozás a budapesti lakosok számára? Mostani írásunkban erről osztunk meg hasznos gondolatokat.

Mobil defektjavítás, mobil gumiszerviz Budapest

Budapestről néhány gondolat

Magyarország fővárosa, Budapest. A fővárost a Duna szeli ketté. Népessége a 2016 – os adatok alapján: 1,756 millió. Jelenleg 23. kerületre tagolódik. Magyarország autópályáinak (M0, M2, M4, M5, M6) autósztrádáinak (M1, M3, M7) kiinduló pontja.

Budapest útjai mobilgumis szemmel

Budapest útjairól könyvet lehetne írni, annyi mindent tapasztaltunk mi magunk is. A külső kerületekben jobban lehet közlekedni, mert a forgalom a kora reggeli és késő délutáni időszakot leszámítva elég jónak mondható. A belső kerületekről ezt már nem igen lehet elmondani. Ott szinte minden napszakban dugó van és a szűk utcák miatt a forgalom is lassabb a külső kerületekhez viszonyítva. Megállni szinte lehetetlen, mert a parkolók egész nap tele vannak. Reggel a munkába érkezők, este a lakók foglalják el a helyeket. Az útburkolat minősége a legtöbb helyen úthibákkal, kátyúkkal tarkított. A kisebb utcákban és a családi övezetes részeken gyakran találkozhatunk fekvőrendőrrel, amire érdemes figyelni, mert, ha nem megfelelő sebességgel hajtunk rá, a futómű mellett a gumiabroncs is sérülhet.

Hogyan tudjuk megóvni a gumikat Budapest útjain?

Budapest legtöbb útja kátyúkkal, kisebb burkolati hibákkal tarkított. Most leírunk 7 gyakorlati mobilgumis tanácsot, aminek segítségével csökkenthetjük a jármű abroncsának sérülését.

 

 1. Érdemes néha hosszabb, de jobb utat választani, ha tudjuk, hogy a rövidebb út kátyúkkal tarkított.
 2. Esős időben haladjunk lassabban, mert az esővíz feltölti az üregeket és elfedi a kátyúkat, így a vezető már csak akkor érzékeli, mikor belement és koppant a futómű vagy sérült a gumiabroncs.
 3. Az előírt guminyomást tartsuk be, mert ezzel, nagyobb eséllyel tudunk átmenni egy kátyún probléma nélkül.
 4. A minőségi gumival nagyobb esélyünk van megúszni egy komolyabb kátyún történő áthaladást, mint egy gyengébb minőségűvel.
 5. Tartsuk meg a mobilgumis szakemberek által javasolt gumi használat időt. A legfontosabb tudni, hogy az abroncs oldalán található DOT számsorhoz viszonyítva maximum 10 évig használható egy gumiabroncs egy átlagos használat esetén. Utána már cserére szorul, mert a bennük lévő anyag elhasználódik.
 6. Érdemes a kerékcsere során mindig centríroztatni a kerekeket, mert így jobban használható a kerék a bármilyen útburkolatot is választunk a haladáshoz.
 7. A fekvőrendőrre, padkára kizárólag lassan hajtsunk fel, mert a nagyobb sebesség esetén a futómű mellett a gumiabroncs is sérülhet.

  Milyen gumis feladatokat tud megoldani egy mobilgumis szakember Budapesten?

  A Csapó mobil gumiszerviz számtalan esetben száll ki budapesti magánszemélyekhez, cégekhez jármű abronccsal kapcsolatos feladatokat elvégezni. A legtöbb esetben ezeket a típusú gumiszereléseket hajtjuk végre:

   

  • Klasszikus időszakos gumicsere centrírozással a helyszínen (őszi, tavaszi).
  • Mobil defektjavítás a helyszínen.
  • Mobil gumijavítás a helyszínen.
  • Gumiszelep csere a helyszínen.
  • Új gumiabroncs felszerelése a helyszínen.
  • Céges járműflotta gumicsere a cég telephelyén.
  • Kerékőr leszedés a helyszínen.

  Milyen típusú járműveken vállalja a Csapó mobil gumiszerviz a javításokat Budapesten?

  • Személyautó
  • Kamion
  • Földmunkagép
  • Kisbusz
  • Furgon
  • Pótkocsi
  • Mezőgazdasági gép
  • Minden, amin gumiabroncs található.
  Mobil defektjavítás, mobil gumiszerviz Budapest

  Mikor érdemes hívni a Csapó mobil gumiszervizt?

  A Csapó mobil gumiszerviz, mint a nevéből is adódik egy mozgóképes gumiszelésre szakosodott vállalkozás. Cégünket akkor szokták hívni, ha valaki közúton, autósztrádán, földúton vagy egyéb más úton defektet, durrdefektet kap és segítségre van szüksége a továbbhaladáshoz.  Más esetekben az időszakos gumicserékhez szoktunk kivonulni Budapest lakosságához olyan esetekben, mikor a tulajdonosnak nincs ideje elmenni egy fix telepítésű gumiszervizhez és gyorsan, kényelmesen háznál szeretné elvégeztetni a gumicserét. Csapatunk olyan eszközparkkal rendelkezik, hogy képes bármilyen jármű gumiabroncs problémával megküzdeni. Ha Önnek gyorsan lenne szüksége minőségi munkát végző mobilgumis szakemberre, akkor hívja vállalkozásunkat az év bármelyik napján éjjel, nappal. Segítünk, hogy útját mihamarabb tudja folytatni. Ha esetleg autómentőre lenne szüksége, akkor abban is tudunk partnert ajánlani. A budapesti autómentő partnerünk írt egy átfogó cikket a Budapesti autómentésről, amit itt lehet elolvasni: autómentés Budapest.

  Ha Önnek mobil gumiszervizre, defektjavításra, gumicserére, új abroncsra lenne szüksége, keressen minket bátran az év bármelyik napján 0- 24 óráig. Gyorsan, szakszerűen és megfizethető áron nyújtjuk mobilgumis szolgáltatásainkat.

  Csapó Dániel
  Mobilgumis szakember

  Alufelni vagy a lemezfelni jobb választás az autónkra?

  A Csapó mobil gumiszerviz számtalan szolgáltatása mellett gyakran értékesít gumiabroncsot és felniket a gépjármű tulajdonosok részére. Sok esetben elhangzik a kérdés: alufelni vagy a lemezfelni (acélfelni) jobb választás az autónkra? Ebben az írásunkban ezekről...

  Mobil defektjavítás, gumicsere földmunkagépen

  A földmunkagépeknek jelentős szerepük van az alapozás, út - és vasútépítés és egyéb földmunkák elvégzése során. A fölmunkagépek egy része lánctalpas megoldással végzi a munkafolyamatokat, de egy bizonyos részük viszont gumikeréken rója a kilométereket.  Sajnos idővel...

  Kamion mobil gumiszerviz

  A kereskedelem folyamatos fejlődésével egyre több kamion rója az utakat napi szinten. Napjainkra a szárazföldi árufuvarozás szinte elképzelhetetlen lenne teherautók és kamionok nélkül. Azonban, ami gumiabroncson közlekedik az évek és a futott kilométerek számának...

  Mobil defektjavítás, mobil gumiszerviz az M0-ás autópályán

  Az elmúlt évek során számtalan esetben kérték már meg cégünket a Csapó mobil gumiszervizt, hogy segítsünk megoldani egy kerékproblémát, klasszikus defektet vagy durrdefektet az M0-ás autópályán. Hogyan történik a mobil gumiszerelés, defektjavítás, kerékcsere az M0- ás...

  Mobil defektjavítás, mobil gumiszerviz az M3-as autópályán

  Számtalan esetben kérik meg mobil gumiszervizünket, hogy segítsünk megoldani egy defektet, durrdefektet vagy más gumi jellegű problémát az M3-as autópályán. Hogyan történik a mobil gumiszerelés, defektjavítás az M3- as autópályán/autósztrádán? Miként látják a...

  Kamion, teherautó mobil gumiszerviz, gumicsere Budapest, Pest megye

  A Csapó mobil gumiszervizhez számtalan megkeresés érkezik Budapestről és a Pest megyei településekről kamion és teherautó defektjavítás, kerékcsere javítás ügyében. Számos kérdés elhangzik egy telefonbeszélgetés során, hogy miként történik egy kamion vagy teherautó...

  Mobilgumis defektjavítás, felnijavítas: kapcsolatos kérdések

  Az elmúlt években számtalan kérdés futott be hozzánk telefonon és emailen a mobilgumis defektjavítással és felnijavítással kapcsolatban. Mostani írásunkban ezeket egy csokorba gyűjtöttük és megválaszoljuk.

  BACKTAKLEEN klímafertőtlenítés

  Az eszköz 30 másodpercig üzemel, a kezelés pedig 15-20 percet vesz igénybe. Ezalatt a fél perc alatt befújja az optimális mennyiségű gyógynövényes ködöt az autó belterébe. Az autó belső keringetése pedig 10-15 perc alatt mindenhová eljuttatja ezt az anyagot, így...