Mobil defektjavítás és mobilgumis

Defekt javitás Budapest,
Pest megye, Magyarország

Defektet kapott gépjárműve, furgonja, kisbusza, motorja, kamionja, mezőgazdasági gépe földúton, közúton, autópályán, autósztrádán? A Csapó gumiszerviz mobilgumis szolgáltatásának keretén belül képes a helyszínen elvégezni a szükséges defekt és gumijavításokat bármilyen típusú járművön.

Hívjon minket, ha mobil defekt javításra lenne szüksége.

+36 70 312 6115

Defekt javitás
a helyszinen

A legtöbb jármű tulajdonossal előfordult már, hogy menet közben azt észlelte, hogy a jármű instabillá válik, és a felnin gurul a gépjármű. Ezt a jelenséget nevezzük defektnek. Az okok között számos lehetőséget lehet felsorakoztatni (például: kátyú, fémes hegyes tárgy, szög, üvegszilánk stb.). A legrosszabb ilyenkor, hogy nem tudjuk, miként folytassuk utunkat, hiszen egy autósztrádán vagy településen kívül nincs minden egyes kilométeren egy gumiszerviz, aki segítséget tudna nyújtani. Számos vezető ilyenkor rögtön autómentőt hív, aki pénzért elszállítja a járművet a legközelebbi gumiszerelő műhelyig. Mi tudunk erre egy hatékonyabb és gyorsabb szolgáltatást. A defektes problémák szereléséhez érdemes mobilgumis szakembert hívni. A mobilgumis szolgáltatást nyújtó szakemberek járművében egy komplex gumiszerelő műhely van berendezve. Szinte minden gumiszereléssel, defekt javítással kapcsolatos problémát képesek a helyszínen orvosolni. A mi vállalkozásunk, a Csapó Gumiszerviz vállalja a defekt javítást bármilyen járművön (autó, motor, kamion, mezőgazdasági jármű) a helyszínen. Minket hívhat szezonális gumicsere, defekt javítás vagy egyéb gumis probléma esetén. Gyorsan, szakszerűen és megfizethető áron nyújtjuk szolgáltatásainkat.

Mobil defektjavítás és mobilgumis

Milyen mobilgumis defekt javitásokat vállal a Csapó Gumiszerviz?

^

Mobilgumis defekt javítás személyi autóra helyszínen

A Csapó mobil gumiszerviz vállalja személyautókra a helyszíni defekt javítást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!

^

Mobilgumis defekt javítás furgonokra helyszínen

A Csapó mobil gumiszerviz vállalja furgonokra a helyszíni defekt javítást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!
^

Mobilgumis defekt javítás kamionokra helyszínen

A Csapó mobil gumiszerviz vállalja kamionokra a helyszíni defekt javítást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!
^

Mobilgumis defekt javítás autópályán, autósztrádán

A Csapó mobil gumiszerviz vállalja a helyszíni defekt javítást Magyarország összes autópályáján/autósztrádáján. Hívjon minket bizalommal!
^

Mobilgumis defekt javítás motorokra helyszínen

A Csapó mobil gumiszerviz vállalja motorokra a helyszíni defekt javítást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!
^

Mobilgumis defekt javítás kisbuszokra helyszínen

A Csapó mobil gumiszerviz vállalja kisbuszokra a helyszíni defekt javítást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!
^

Mobilgumis defekt javítás mezőgazdasági gépekre a helyszínen

A Csapó mobil gumiszerviz vállalja mezőgazdasági gépekre a helyszíni defekt javítást Budapesten, Pest megyébe, Magyarországon. Hívjon minket bizalommal!
Ha Önnek defekt javításra lenne szüksége Budapesten, Pest megyében, Magyarországon, akkor keressen minket elérhetőségeinken keresztül. Gyorsan és szakszerűen orvosoljuk a felmerült problémát a helyszínen.

CSAPÓ GUMI

Iroda:
2112 Veresegyház Szadai u. 11.

Raktár:
2111 Szada Kisfaludy utca 19

Kiszolgálási helyszinek:
1152 Budapest, Szilas Pihenőhely
2100 Gödöllő, Otto Ferenc Utca

Defektjavitás

Hétfő – Vasárnap: 00:00 - 24:00

Helyszíni szolgáltatásaink:
Defektjavítás, Gumicsere, Gumiszerelés,

KAPCSOLAT

Hivjon bizalommal:

+36 70 312 6115

Általános ügyfélszolgálat: